Ticketline

In Flames koncert – ELHALASZTVA!

2020.május 22. 20 óra, Barba Negra Track

 

A death metál egyik legsikeresebb bandája 6 év után visszatér Budapestre – In Flames koncert 2020. május 22-én a Barba Negra Trackben!
Az In Flames 1990-ben alakult Göteborgban és a dallamos death metál egyik megteremtőjeként vált világhírűvé.
13 stúdióalbummal, számtalan sikeres világ körüli turnéval, több millió eladott lemezzel és hatalmas rajongói bázissal az In Flames megállíthatatlan erőnek bizonyult a kemény zene területén.
Svédország vezető metál együttese soha nem torpant meg 20 éves pályafutása során.
A kezdetek dallamos death metálja azóta egyedi hangzásvilággá fejlődött, amely lemezeiken is megmutatkozott, különösen az A Sense of Purpose’, a Sounds of a Playground Fading, a Siren Charms anyagokon vagy legújabb albumukon, az I, The Mask-on, amelynek felvételei Los Angelesben zajlottak, a többszörös Grammy-jelölt producer, Howard Benson közreműködésével.
Az eredmény: slágerlista első hely az amerikai rock listán, valamint Svédországban és Ausztriában és második hely Németországban.
A világszerte kedvelt banda már olyan zenekarokkal turnézott, mint a Judas Priest, az Avenged Sevenfold vagy a Disturbed, miközben hatással voltak a mai népszerű rock- és metál előadókra.
Az In Flames egy olyan együttes, amelyre a rajongók világszerte támaszkodhatnak és támogatja a Jesterheads tagjait, hogy éljenek az „In Flames We Trust”, vagyis az “Erős várunk nékünk az In Flames” szerint.