Ticketline

Harry Styles koncert

2021.február 22. Papp László Budapest Sportaréna

Harry Styles bejelentette 2020-as, Love On Tour elnevezésű világ körüli turnéját, amely a hamarosan megjelenő Fine Line albumot követi majd.
A nagyszámú show áprilisban kezdődik az Egyesült Királyságban, majd átszeli Európát és Észak-Amerikát, mielőtt októberben Mexikóban zárul.
A dél-amerikai, ázsiai és ausztrál dátumokat később jelentik be.
Európában Harry előtt az egyre ismertebbé váló popsztár, King Princess lép majd fel.
Harry Styles zenei karrierje a One Direction csapatban indult be.
A bandával négy slágerlista-vezető albumot, 4 telt házas világ körüli turnét, közel 200 díjat és több mint 50 millió eladott lemezt tudhatnak magukénak.
Harry szólóművészként 2016-ban a Columbia Records-szal kötött szerződést. Debütáló albuma 2017-ben jelent meg, és 14 ország slágerlistáját vezette.
Első kislemeze, a Sign Of The Times hét országban került a slágerlisták élére, a Rolling Stone magazin pedig az Év Dalának választotta.
Az énekes ugyanebben az évben debütált színészként Christopher Nolan háborús drámájában, a Dunkirk-ben, amely nagy kasszasiker volt világszerte.
A várva várt új album, a Fine Line december 13-án kerül a boltokba, de már előrendelhető CD és bakelit formátumban, illetve egy exkluzív verzió is kapható lesz, amely egy 32 oldalas könyvet is tartalmaz majd a lemezfelvétel során készített fotókkal.
A 12 számos albumon megtalálható less a Lights Up dal is, amely pár hete jelent meg, és már több mint 100 milliós nézettséget és streaming hallgatottságot ért el.