Ticketline

STEEL PANTHER – Heavy Metal Rules Tour 2020

2021.július 2. Barba Negra Track

A jelek szerint Kalifornia csajmágnes rockzenekara egy-kettőre megkedvelte a budapesti bulinegyedet: alig egy évvel első budapesti koncertje után jövőre ismét a Barba Negra Trackben lép fel a Steel Panther! A glam rock és metal zenekarok hőskorát idéző négyes vadiúj lemezével vár minket július 2-án.

2019 nyarán a Steel Panther a legjobb formáját hozta a Barba Negra Trackben… ahogy azok a lányok is, akik a zenekar szokásához híven a színpadról mulathattak át pár nótát.

A srácok 2019-nek már egy új lemezzel vágnak neki: a Heavy Metal Rules felvállaltan megy szembe a politikai korrektséggel, és kendőzetlenül állítja középpontba a szex, drogok és rock and roll hármasát, ahogy az a műfaj fénykorában, a ’80-as években is történt. A srácok kétség nélkül vallják, hogy a súlyos fémzenék ideje visszatért, és hamarosan mindenki újra hosszú hajjal, feszülős naciban készül majd egy-egy bulizós estére… meg egy jó Steel Panther koncertre is! 2021.július 2-ig még van időnk felkészülni, a jegyeket pedig már most csütörtökön, 2019.december 19-én beszerezhetjük majd.