Toto - 40 Trips Around The Sun
2019.június 27. Papp László Budapest Sportaréna

Nem kérdés, hogy a TOTO jelenleg egy világszintű újjáéledési folyamat közepén tart.


Ez a turné a banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re és az egész világra.

A könnyűzene történetében csak néhány előadó mondhatja el magáról, hogy nagyobb befolyása volt a popkultúrára, mint a TOTO muzsikusainak. A zenekar tagjai szólóban több mint 5000 albumon hallhatóak, amelyek összesen közel fél milliárd példányban keltek el és több, mint 200 Grammy-jelölést gyűjtöttek be. A több mint 40 együtt töltött év alatt több ezer dalt alkottak, köztük minden idők legnagyobb példányszámban eladott albumaira is, amellyel tovább növelték elismertségüket - s közben a TOTO megmaradt az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb koncertzenekarnak. A TOTO saját lemezeinek eladásai meghaladják a 40 millió példányt. Továbbá egyike azon kevés '70-es évekbeli zenekaroknak, amelyek a változó tendenciákat és stílusokat be tudták építeni a munkásságukba, így élvezhetik a több generációs rajongótábor folyamatos támogatását. Nem kérdés, hogy a TOTO jelenleg egy világszintű újjáéledési folyamat közepén tart. A zenekar vadonatúj válogatás lemeze, a 40 Trips Around The Sun (Sony Music) márciusi megjelenésekor tucatnyi országban debütált a slágerlisták élvonalában.
Az olyan klasszikus TOTO slágerek, mint a Rosanna vagy az Africa Weezer feldolgozása tonnányi médiamegjelenést vontak magukkal a 20 milliós streaming mellett. Ráadásul az eredeti zeneszámok újjáéledését is előidézték; csak a Spotify-on több, mint 422 milliós lejátszásnál tartanak! A TOTO nemrégiben jelentette be egy különleges gyűjtemény, az All In megjelenését, amely november 30-tól lesz kapható. 40 Trips Around The Sun elnevezésű turnéjuk már megkezdődött, Európában és Észak-Amerikában volt eddig látható és produkált teltházas előadásokat - többek között az amszterdami Ziggo Dome-ban, a londoni Royal Albert Hall-ban, illetve a Ryman Auditoriumban Nashville-ben. Ez a turné a banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re és az egész világra. És ez a fantasztikus koncert 2019. június 27-én a Papp László Budapest Sportarénában is látható lesz! Miután az előadás egy kisebb, színházi jellegű nézőtér kialakításban lesz látható, így a rajongók jobb, ha minél hamarabb bebiztosítják helyüket, ha ott szeretnének lenni a TOTO 2019-es budapesti koncertjén.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a követésnél a lenyíló menüben kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda