STRAND. Nagyon Zene Fesztivál
STRAND. Nagyon Zene Fesztivál 2018
2018.augusztus 22-25. Zamárdi, Szabadstrand

Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon.


Óriási showműsor keretében, hazai és nemzetközi sztárokkal indul a STRAND Fesztivál augusztus 21-én.

A 6. STRAND Fesztivál két nagyszínpadának részletes programját tették ma közzé a fesztivál szervezői, amiből kiderül, hogy a nyitónapon, a Petőfi Zenei Díj gáláját követően a Punnany Massif adja majd 15. születésnapi koncertjét, de érkezik Zamárdiba az angol Rag’n’Bone Man és TroyBoi is. A fesztivál idén augusztus 22-25. között a már jól megszokott helyén, Zamárdi Szabadstrandján várja majd a fesztiválozókat. A STRAND Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt indította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió, és mint minden évben, most is garantáltan a nyár legjelentősebb záróeseménye lesz. Ezt mutatja a fesztivál - most közzétett - két nagyszínpadának részletes programja is, hiszen a már eddig bejelentett Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Kensington, Kungs és Sigala mellé a STRAND Nagyszínpadára érkezik az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezettje, az angol dalszerző-énekes Roy Charles Graham, azaz Rag’n’Bone Man is. 2016-ban megjelent Human című dala meghozta számára a világhírnevet, azóta sorra nyeri a díjakat és ad teltházas arénakoncerteket. Az elektronikus zenei vonalat erősíti a dél-londoni származású DJ-producer, TroyBoi, aki elképesztő gyorsasággal vált az egyik legnépszerűbb zenei producerré, így nem is csoda, hogy hamar lecsapott rá Diplo és leszerződtette kiadójához, a Mad Decenthez. Többek között ennek köszönhetően olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint a Tinie Tempah, a Grandtheft és a Flosstradamus. Zenéjére nagy hatással volt a tap, a hip-hop, a rap és az r'n'b is, azonban ő maga csak „my style”-ként aposztrofálja zenei stílusát. A külföldi fellépők mellett a hazai kedvencek névsora is bővült a mostani bejelentéssel.

Ákos, a Halott Pénz és a Tankcsapda mellé érkezik a 6. STRAND Fesztivál két főbb színpadára a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyzőivel együtt: a 30Y, Amigod, Antonia Vai, Apey & the Pea, Bagossy Brothers Company, Belau, Belga, Blahalouisiana, Brains, ByeAlex és a Slepp, Cloud9+, FISH!, Honeybeast, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, Jetlag, Kelemen Kabátban, Kiscsillag, Kowalsky meg a Vega, Lóci Játszik, Majka & Curtis, Margaret Island, Mary Popkids, NB, NECC Party, New Level Empire, Péterfy Bori & Love Band, Quimby, Soulwave, Supernem, Szabó Balázs Bandája, The Biebers, Vad Fruttik és a Wellhello. Óriási show-műsor keretében, hazai és nemzetközi sztárokkal indul a STRAND Fesztivál augusztus 21-én, hiszen idén először itt tartják majd a Petőfi Zenei Díj gáláját. A díjátadót követően viszont még messze nem ér véget az este - az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Punnany Massif adja majd 15. születésnapi koncertjét rengeteg meglepetés vendéggel. Az ünneplést Sigala fellépése követi majd a színpadon. A nyitónap bérleteseknek ajándék. A két nagyszínpad részletes programja mától olvasható itt: www.strandfesztival.com oldalon.

Jegyárak:

Napijegy early bird december 5. déltől december 20. délig 8990 forint, május 31. éjfélig: 8990 forint, július 31. éjfélig: 9990 forint, utána 10990 forint.

VOLT - Strand kombinált bérlet: első kör: 59990 forint, második kör: 69990 forint, harmadik kör: 74990 forint, utána: 79990 forint.

Early bird bérlet december 20. délig: 19990 forint, május 31. éjfélig: 24990 forint, július 31. éjfélig: 27500 forint, utána: 29990 forint.

3 napos bérlet: 24990 forint.

3 napos VIP bérlet: 34990 forint.

VIP bérlet: 39990 forint.

VIP napijegy: 15900 forint.

Kempingjegy: 1990 forint (napi), 4990 forint (bérlet), 7500 forint (BeachFront).

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a követésnél a lenyíló menüben kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda