Sting: My Songs koncert
2019.július 2. Papp László Budapest Sportaréna

A lelkes kritikák szerint ez lesz “életünk koncertje”!


A koncertek olyan dinamikus előadások lesznek, amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak.

A Cherrytree Management és a Live Nation bejelenti, hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéja jövő nyáron Európában lesz látható. Néhány különleges fesztiválfellépésből és önálló koncertekből áll a sorozat, amellyel a világ egyik legnépszerűbb művésze visszatér Budapestre 2019. július 2-án. Újabb helyszínek bejelentése a későbbiekben még várható. Sting: My Songs koncertek olyan dinamikus előadások lesznek, amelyek Sting legnépszerűbb dalaira összpontosítanak és felölelik a tizenhatszoros Grammy-díj nyertes énekes teljes karrierjét - a Police együttessel és szólóművészként is.
A rajongók biztosan hallhatják majd többek között az "Englishman In New York, a "Fields Of Gold", a "Shape Of My Heart", az "Every Breath You Take", a "Roxanne" és a "Message In A Bottle" dalokat Stingtől és kísérő rockbandájától. Sting: My Songs koncertje 2019. július 2-án lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben a követésnél kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda