Rúzsa Magdi
2018.február 24. Papp László Budapest Sportaréna

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé!


2011.november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig több, mint 60 ezer ember látta.

"Gyermekként a szalmabálák tetején a csillagokat nézve azon gondolkodtam milyen lenne megérinteni őket, aztán tavaly az Arénában amikor a Tejútat énekeltem és hirtelen egyszerre kezdett el világítani a közönség kezében a telefonokkal, arra gondoltam ha csak 3 percre is, de sikerült. Szeretném újra látni a Tejutat, amit megálmodtam magamnak. Így hát nekivágunk a nagy útnak megint."
Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje és szerzői különdíjasa volt. 2011.november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig több, mint 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár a hatodik évadban látható. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám és a Jel című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét. 2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, eddig 28 városban mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt előadásukat. 2016.február 26-án és 27-én 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. 2016-ban az év női előadója Petőfi Zenei Díj és a legjobb női előadó kategóriában Comet díj elismerésben részesült. 2017-ben második alkalommal részesült Fonogram díjban, az Érj hozzám című stúdióalbumáért.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az értesítéseket is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda