Mark Knopfler koncert
2019.július 9. Papp László Budapest Sportaréna

MARK KNOPFLER 6 ÉV UTÁN VISSZATÉR BUDAPESTRE!


A koncertre kizárólag ülőjegyek vásárolhatók.

MARK KNOPFLER 6 ÉV UTÁN VISSZATÉR BUDAPESTRE! Mark Knopfler, minden idők egyik legsikeresebb előadója, hosszú kihagyás után újra turnéra indul "Down The Road Wherever" címmel megjelenő új albuma anyagával, amelyet a legnagyobb szóló sikereivel és a legendás Dire Straits slágerekkel egészít ki. A koncertkörút áprilisban indul Barcelonában, az európai etap júliusban zárul Veronában, majd augusztus – szeptember folyamán az észak-amerikai kontinensen folytatódik. A magyar rajongók számára jó hír, hogy Mark Knopfler turnéja ezúttal sem kerüli el országunkat: 2019. július 9-én a Budapest Arénában ad koncertet a Dire Straits egykori vezetője. Mint a világ egyik legnagyobb gitárosa, Mark Knopfler több mint 120 millió albumot adott el a Dire Straits korai éveitől mostanáig. A többszörös Grammy-díjas énekes és zeneszerző csípős szövegeit és merész gitártechnikáját kombinálva alkotta meg a Dire Straits nagy slágereit, a "Money For Nothing", "Sultans Of Swing", "Romeo And Juliet" vagy a "Walk Of Life" dalokat. Producerként közreműködött Bob Dylan és Randy Newman albumainál is - csakúgy, mint számtalan filmzenéje esetében. Down The Road Wherever című kilencedik szólóalbuma november 16-án jelenik meg.
„A dalaim azért készülnek, hogy előadjam őket. Imádom az egész folyamatot, dalokat írni egyedül, felvenni őket a bandával, de az egészben a legjobb, élőben játszani őket a közönségnek. Szeretem az egész cirkuszt, városról városra utazni, a többi zenésszel együtt létezni, ez számomra igazi öröm. Most is nagyon várom már!” - nyilatkozta Mark Knopfler új turnéja kapcsán.
A koncertre kizárólag ülőjegyek vásárolhatók. Mark Knopfler előzenekar nélkül, pontosan 20 órakor lép majd színpadra.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda