> Judas Priest - Firepower Tour 2018 Budapesten!
Judas Priest
2018.július 24. Papp László Budapest Sportaréna

Csak nagyon kevés olyan zenekar van, aki ennyi mindent elért karrierje során, és ilyen sok bandára volt hatással, mint a Judas Priest.


A jegyirodai értékesítés 2018. január 8-án indul!

A csapat - Rob Halford énekes, Glenn Tipton és Richie Faulkner gitárosok, Ian Hill basszusgitáros és Scott Travis dobos - bejelentette jövő júniusban kezdődő, vadonatúj európai turnéját, amely a várva várt új albumuk, a Firepower megjelenéséhez kapcsolódik. 1974-es debütálása óta a Judas Priest az egyik legnépszerűbb heavy metál csapattá vált - olyan klasszikus albumok fűződnek a nevükhöz, mint az 1980-as British Steel, a '82-es Screaming for Vengeance vagy az 1990-es Painkiller - és olyan rockhimnuszok, mint a Breaking The Law, Living After Midnight vagy a You've Got Another Thing Coming.
A Firepower a 2014-es Redeemer of Souls megjelenését követően az első lemez a heavy metál legendáktól, amely 2018 elején fog a boltokba kerülni. A Judas Priest - akik több anyagukkal is szerepelnek a Rolling Stone magazin minden idők 100 legjobb metál albumának listáján - idén végre jelölt lett a Rock and Roll Hírességek Csarnokára is. Az énekes, Rob Halford erről a következőképpen nyilatkozott a Billboard számára: "Ez a mi Oscarunk,” - mondta - “és ha bejutunk, akkor az egy abszolút valóra-vált-egy-álom pillanat lesz.” Rob Halford idén már elnyerte a Lemmy Életmű-díjat, így a rajongók reménykednek, hogy csapatuk végre elfoglalhatja megérdemelt helyét a rock panteonjában is. A koncert jegyirodai értékesítése 2018.januűr 8-án indul! A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda