The Iron Maidens koncert
2019.május 4. Budapest, Dürer Kert

The Iron Maidens: női Maiden tribute májusban a Dürerben.


A produkció részeként az sem kizárt, hogy maga Eddie is megjelenik majd a színpadon.

Jövő tavasszal egy különleges koncertre készülhetnek az Iron Maiden és az igazi heavy metal rajongói: a világ legjobb Iron Maiden tribute zenekara, a The Iron Maidens egyenesen Kaliforniából érkezik majd a Dürer Kertbe május 4-én. Az elnevezés ebben az esetben azért is helytálló, mert a 2001 óta működő csapatot csak nők alkotják - név szerint Kirsten “Bruce Chickinson” Rosenberg énekes, Linda “Nikki McBURRain” McDonald dobos, Courtney “Adriana Smith” Cox és Nikki “Davina Murray” Stringfield gitárosok és Wanda "Steph Harris" Ortiz basszeros.
Technikai tudásukat a számos elismerés mellett az is szemlélteti, hogy korábbi gitárosuk, Nita Strauss 2014 óta Alice Cooper zenekarát erősíti, ekkor ékezett Nikki Springfield a helyére. A csajok a Maiden minden korszakát lefedik műsorukkal, így a legnagyobb slágerekre és olyan himnuszokra is számíthatunk, mint a "Hallowed be thy Name", a "The Trooper" és a "Fear of the Dark".
Ráadásul a produkció részeként az sem kizárt, hogy maga Eddie is megjelenik majd a színpadon.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda