Ken Hensley & Live Fire koncert
2019.május 22. A38 Hajó

Eseménydús 2019-re készül Ken Hensley.


Az új album a 2018-as válogatáslemezt követi, mely Rare and Timeless címen került kiadásra.

Eseménydús 2019-re készül Ken Hensley: az idén 74 éves angol zenész rögzít majd egy lemezt, melynek Monsters and Machines lesz a címe és új dalokat tartalmaz majd. Emellett dolgozik második könyvének kiadásán és egy musicalen is, Born To Rock címmel. Szerencsére marad ideje koncertezésre is: Oroszország, Svédország, Norvégia és Csehország mellett Magyarországra is ellátogat. Budapesten május 22-én hallhatjuk az A38 Hajón, koncertzenekara, a Live Fire élén. Az új album a 2018-as válogatáslemezt követi, mely Rare and Timeless címen került kiadásra és két új dal mellett az elmúlt 50 évből tartalmaz válogatott különlegességeket, dalokat. Emellett Ken már most készül a 2020-as évre, amely többszörös jubileumot jelent majd pályafutásában, hiszen 60 évvel korábban, 1960-ban kezdte zenészi pályafutását és éppen 50 éve, 1970-ben kezdődtek a Uriah Heep-pel közös évek. Ken 1970 és ’80 között volt tagja a Heepnek és ez idő alatt számtalan slágert szerzőként jegyzett, így a Lady In Blacket és a July Morningot is.
A zenész újévi üzenetében arról is írt, hogy ő már rég nem rágódik az öregedésen, egy dolog pedig biztos nem változik ígérete szerint: „Ezután is igyekszem nagyszerű zenét szolgáltatni a közönségnek, élőben és felvételen egyaránt, támogatásommal segítem a rászorulókat, szeretetet és megnyugvást biztosítok szeretteimnek, így az én feleségemnek és családomnak. Ezen túl pedig Isten kezébe helyezem a sorsomat és rábízom terveim elbírálását.”

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az értesítéseket is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda