Ticketline

Friss

Ne feledd: 70/289-29-13 TicketLine – A jegyiroda
A legfrissebb hírek már a Facebookon is: ticketline.jegyiroda
Lájkold az oldalunkat és kérd az értesítéseket is, hogy a friss információk eljussanak Hozzád!

VOLT, Balaton Sound, Sziget – már kaphatók a 2020-as belépők! Kiemelt jegyirodaként nálunk kultúra utalványokkal, SZÉP-kártyával is fizetheted az említett 3 fesztivál belépőit.

A vásárlás a megrendelés elküldése előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a Rendezvényre szóló Belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a Szolgáltatónak nem áll módjában sem a Belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével). Visszaváltás csak a rendezvény elmaradása esetén lehetséges.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendezvény esetleges elmaradása esetén Önt tájékoztassuk és a jegyek visszaváltását elősegítsük. Ugyanakkor Önnek tudnia kell, hogy a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínét, határidejét a rendezvény szervezője dönti el és annak megvalósulásáért is a rendezvény szervezője a felelős.

A fizetést követő kézbesítési lappal történő postai utánvétel összege a megrendelőt terheli, mely a belépő árán felül fizetendő. Elmaradó rendezvény esetén csak a jegyek árát áll módunkban visszatéríteni, a postaköltséget nem! Megrendelő a megrendelés leadásával ezt tudomásul veszi.

SZÉP-kártya megfelelő alszámlájáról is fizethet nálunk bizonyos rendezvényeket!

FIGYELEM: egyes rendezvényeknél csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni, ezért minden esetben előre érdeklődjön és SZÉP-kártyás fizetési szándékát is kérjük előre jelezze!

A megemelkedett költségek miatt bevezetésre kerül a kezelési költség, mely a jegy árán felül fizetendő s melynek mértéke rendszerenként vagy rendezvényenként eltérő lehet.

Minden esetben érdeklődjön, mert vannak rendezvények, melyek mentesek a plusz költség alól!

 

2020-06-04

A Dóm téri előadások jegyeinek visszaváltása, cseréje a mai nappal megkezdődött, ezzel párhuzamosan pedig a 2021-es évad műsorát is közzétették a szervezők. A fesztivál jövőre ünnepli fennállásának 90. évfordulóját, a jubileumi évre teljesen megújult a Játékok eddigi arculata. Mivel az idei évad Dóm téri előadásai iránt hihetetlen nagy volt az érdeklődés, a vezetőség úgy döntött: a produkciókat átteszik a jövő évre. A 2021-es évad így július 2-án Andrew Lloyd Webber és Tim Rice varázslatos művével, a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperával indul. A Jézus utolsó napjait feldolgozó történetben Feke Pál alakítja a címszereplőt, Mária Magdolnát Gallusz Nikolett, Júdást Serbán Attila, míg Pilátust Sasvári Sándor játssza. Szirtes Tamás rendezését ezen kívül még négy estén, július 3-án, 4-én, 9-én, és 10-én láthatják a nézők. A Shakespeare-komédiák évek óta hatalmas sikernek örvendenek a Szabadtérin. A Tévedések vígjátéka, a Vízkereszt vagy amit akartok és a Rómeó és Júlia után, ezúttal a Sok hűhó semmiért című romantikus vígjátékot mutatják be július 23-án, és 24-én. Juronics Tamás rendezésében a főbb szerepeket Földes Eszter, Zayzon Zsolt, Sztarenki Dóra, Szabó Győző és Mertz Tibor kapja. 2018-ban kirobbanó sikert aratott a Dóm téren a soul- és diszkódallamokkal teli fergeteges musical, az Apáca show. A közönség rajongásig megszerette, és várta vissza a Dóm térre, így a fesztivál 2021-ben július 30-án, 31-én, és augusztus 1-jén is műsorra tűzi. A Szente Vajk rendezte produkciót Szegeden láthatta először a közönség, innen indult országos hódító útjára. A szemkápráztató darabban Sári Évi, Feke Pál, Alföldi Róbert, Janza Kata és Csonka András garantálják a felejthetetlen szórakozást.

A forró nyári Dóm téri estéket egy legendás musical, a West Side Story zárja. Leonard Bernstein klasszikus zenei motívumokkal és latin ritmusokkal teli világhírű műve különleges szerepet tölt be a Szabadtéri életében, hiszen 1965-ben ez volt a fesztivál első musicalbemutatója. Alföldi Róbert darabjában Ágoston Katalin és Kocsis Dénes esnek egymással tiltott szerelembe, de Szinetár Dóra, Stohl András, Makranczi Zalán, Gáspár Sándor, Gömöri András Máté és Medveczky Balázs is főszerepekben lesz látható. A Rómeó és Júlia-inspirálta szerelmi történet jövőre hat estén át – augusztus 13-án, 14-én, 15-én, valamint 20-án, 21-én, és 22-én- nyűgözi le a nézőket.

Jegyek elővételben olcsóbban már kaphatók!

 

2020-06-03

Il Divo 2021.október 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-05-20

FEZEN Klasszik szeptember 11-13. között Székesfehérvárott, elővételben olcsóbb!

Neoton Família Sztárjai október 17-én, Ákos december 12-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek és bérletek már kaphatók!

 

2020-04-01

Aranyosi Péter és Badár Sándor december 27-én Nyíregyházán.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-03-26

Traccs! Szentesi Éva szeptember 29-én Nyíregyházán.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-03-18

Rendezvények a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon:

Július 5. Győri Balett | ANNA KARENINA táncjáték két részben,

Július 7. Hair – musical két részben, Pannon Várszínház,

Július 16. L’art pour l’art Társulat | EMBER A FALVÉDŐRŐL,

Augusztus 21. Aranyosi Péter és Badár Sándor

Jegyek már kaphatók!

 

2020-03-11

“Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében társaságunk is fontosnak tartja az általa szervezett koncertek és egyéb kulturális események kapcsán a közönség megfelelő tájékoztatását. Rendezvényeink megszervezése során elsődleges szempont az azon résztvevők biztonsága, ezért fokozott figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos híradásokat és kormányzati kommunikációt, továbbá megtesszük a szükséges óvintézkedéseket.

Figyelemmel arra, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Kormány megtiltotta a 100 főnél nagyobb létszámú tömegrendezvények tartását, Társaságunk a 2020.03.14-i REPUBLIC 30 koncertet, valamint a 2020.03.20-i APOSTOL 50 koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a rendkívüli helyzet miatt elhalasztja.

Az új időpont a REPUBLIC 30 koncert esetében 2020. augusztus 29., szombat, az APOSTOL 50 koncert esetében 2020. augusztus 28., péntek.
A két rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra!
Hivatkozva a www.broadway.hu weboldal Általános Szerződési Feltételeiben foglaltakra:
https://broadway.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek
„14. Amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, blokád, árvíz, járványügyi hatósági határozat vagy intézkedés, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a Vásárló, illetőleg a Szolgáltató hatókörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni, úgy ezen személy nem tartozik felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében előállt. Amennyiben a fent felsorolt körülmények következményeképpen egy Rendezvény lemondására kerül, erről a Szolgáltató a lehető leghamarabb értesíti a Vásárlókat. Az akadály megszűnése után a Rendezvényszervező saját döntése szerint pótolhatja az elmaradt Rendezvényt, ha ezt a lemondással érintett Rendezvények száma, az akadály jellege és az érintett Vásárlók száma, valamint a Rendezvényszervező rendelkezésére álló kapacitások lehetővé teszik. A jelen pontban felsorolt okokból történő Rendezvény-elmaradás esetén a Szolgáltató a belépőjegy vételárának visszafizetésére nem köteles.”
A KÉT RENDEZVÉNYRE MEGVÁSÁROLT JEGYEK ÉRVÉNYESEK AZ ÚJ IDŐPONTRA!”

 

Barba Negra:

❗️Szerdán délután vészhelyzetet rendelt el a kormány a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozására.

Az egészségügyi kockázat miatt a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását el kell halasztani, így a Barba Negra tervezett koncertjei a határozat visszavonásáig elmaradnak.

Az eseményeket új időpontban rendezzük meg, melyről a honlapunkon és a Facebook eseményekben tájékoztatjuk a közönséget. A koncertekre váltott belépők az új időpontokra is érvényesek. Amennyiben valaki a későbbi időpontban nem tud részt venni az eseményen, április 10. éjfélig belépőjét visszaválthatja.

A visszaváltás pontos menetéről az adott eseményben adunk információt.
Jelenleg érintett események, új dátumok
Tátrai Band // Barba Negra Music Club❗️ 06.05
Nemzeti Dal Ünnep 2020 ➽ Budapest Barba Negra❗️ 08.02
Riverside – Budapest❗️
Blahalouisiana // Budapest, Barba Negra Music Club❗️ új dátum hamarosan
Karthago // Mobilmánia // Barba Negra Music Club❗️elmarad
Ismerős Arcok – Tavaszköszöntő koncert (Vendég: Térerő zenekar)❗️06.12
ALVIN és a Mókusok ★ Budapest ★ Barba Negra ★ 2020.03.28❗️06.20
Bikini // Amberjack // Barba Negra Music Club❗️05.30
Leander Kills / Burnout / Pennhurst – Budapest❗️ 08.19″
2020-03-02

Koncz Zsuzsa október 24-én, Mindig veled ünnepi koncert – Szörényi Levente, Rost Andrea december 17-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-28

CARL PALMER ELP Legacy- 50 éves az ELP! szeptember 7-én az A38 Hajón.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-24

Bangó Margit október 25-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-19

Kárpátia, vendég: Cool Head Clan október 31-én Nyíregyházán.

Budapest Comic Con 2020 a Vasúttörténeti Parkban augusztus 15-én és 16-án.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-18

Fleshgod Apocalypse, Ex Deo október 22-én, The Pineapple Thief november 10-én az A38 Hajón.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-17

Daddy Yankee a Papp László Budapest Sportarénában június 25-én.

Open Road Fest június 10-14. között Alsóörsön.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-14

HOBO 75 a Papp László Budapest Sportarénában december 28-án.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2020-02-10

Demjén Ferenc Debrecenben október 10-én.

Omega koncert július 4-én Keszthelyen.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-02-03

Jazz+Az koncert 2021. ….-én Veszprémben.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-30

Vangelis filmzenei szimfonikus koncert december 7-én Debrecenben.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-28

Szeptember 11. Prof.dr. Papp Lajos előadása – A mentális egészségtudatosság,

Szeptember 19. MEGYÜNK A LEVESBE – Hadházi László önálló estje, műsorvezető: Lakatos László,

Szeptember 26. Görög Ibolya előadása – Hétköznapi protokoll,

Augusztus 29. A Pál utcai fiúk – Pannon Várszínház előadása,

2021.július 17. Jazz+Az koncert,

2021.július 30. L’art pour l’art – Ember a falvédőről,

Augusztus 22. Rúzsa Magdi koncert,

2021.augusztus 13. Bereczki Zoltán akusztikus koncert,

Augusztus 19. István, a király – rockopera keresztmetszet,

Augusztus 16. Az Illúzió Mesterei,

Augusztus 19. Boeing, Boeing – leszállás Párizsban,

Augusztus 28. Orvos-Tóth Noémi előadása – Családi örökségeink,

2021.augusztus 28. Ákos,

Augusztus 30. Varnus Xavér

 

2020-01-21

Meinklang Festival – Blind Trust Festival június 18-20. között Kapuvárott, Kistölgyfa pusztán.

Balatoni Retró Láz Siófokon augusztus 15-én.

Történjen bármi – Kőhalmi Zoltán estje szeptember 15-én és 16-án Nyíregyházán.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-17

Június 9. Guns N’ Roses, Bécs
Június 13. Czech Republic FIM Speedway Grand Prix 2020, Prága

Június 21. Dragonforce, Kassa
Június 26-28. Forma 1 Osztrák Nagydíj 2020, Red Bull Ring

Július 1. Lenny Kravitz, Pozsony

Augusztus 15. Limp Bizkit, Prága

Augusztus 26. Joss Stone, Bécs

Szeptember 27. James Blunt, Bécs

Október 8. Sting, Kassa

Október 23. Fleshgod Apocalypse + guest, Kassa
November 10. Simply Red, Bécs
November 20. Simply Red, Pozsony

November 29. Parkway Drive, Bécs
December 12. Nightwish, Bécs

Április 20. Yes, Bécs

Május 18. Pet Shop Boys, Bécs

November 6. Andrea Bocelli, Bécs

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-13

Aerosmith a Puskás Ferenc Stadionban július 24-én – ELHALASZTVA!

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-09

Pearl Jam a Papp László Budapest Sportarénában július 15-én – ELHALASZTVA!

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-08

Bödőcs Tibor – Kolera a Vackor csoportban szeptember 19-én Debrecenben,

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-06

St.Martin koncert július 18-án a Baradla barlangban, elővételben olcsóbb!

Harry Styles 2021.február 22-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2020-01-02

Rúzsa Magdi augusztus 30-án a Diósgyőri Várban, elővételben olcsóbb!

Jegyek már kaphatók.

 

2019-12-20

Varnus Xaver szeptember 20-án a MÜPA-ban – MINDEN JEGY ELKELT!

Koncertek az Analog Music Hallban:

Szeptember 23. Tony Macalpine,

November 26. Bars and Melody.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-12-14

Mérő László: Az érzelmek logikája – tudományos standup november 4-én a VMKK-ban.

Bogdán László: “Csak egy cigány” – tudományos standup november 17-én a VMKK-ban.
Il Divo október 29-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-12-13

Korn, vendég: Gojira – ELHALASZTVA! június 9-én, Judas Priest – ELHALASZTVA! július 13-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-12-11

KISS a Papp László Budapest Sportarénában július 16-án.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-12-10

East Fest 2020.július 28-augusztus 1. között, elővételben olcsóbb!

Bérletek már kaphatók!

 

2019-12-09

Helloween a Papp László Budapest Sportarénában október 19-én.

HAVASI Symphonic Aréna Show december 5-én a Papp László Budapest Sportarénában, 2020.január 31-ig olcsóbb!

Demjén Ferenc 2020.december 30-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-12-04

Campus Fesztivál július 22-26. között Debrecenben.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-12-02

Presser Gábor – Dalok régről és nemrégről január 4-6. között a BKK-ban.

Jegyek már kaphatók!

 

2019-11-12

Nightwish 2020.december 7-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Jegyek már kaphatók!

2019-11-05

Koncertek a Barba Negra Track színpadán:

Június 5. Tátrai Band
Június 19. Bonnie Tyler

Június 27. Intim Torna Illegál 10 éves Nagykoncert

Június 30. Frog Leap ráadás

Július 4. Auróra + vendég

Július 18. Nótár Mary élő nagykoncert +3 sztárfellépő!

Július 31. PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS
PERFORM A VULGAR DISPLAY OF PANTERA

Jegyek elővételben olcsóbban már kaphatók!

2019-11-04

System Of A Dawn – ELHALASZTVA! június 17-én, Rómeó és Júlia musical 2020 a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 12-én.

Jegyek már kaphatók!

2019-10-31

Total Dance Festival szeptember 12-én Debrecenben.
És jöjjön a fellépők listája! Érkeznek a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjai: Cascada, Groove Coverage, Brooklyn Bounce, DJ SASH!
És a hazai élvonal: Kozmix, Desperado, Happy Gang / Cory, Animal Cannibals, UFO, Csordás Tibi, Náksi, Erős vs. Spigiboy, DJ André, DJ PéGé.
Jegyek már kaphatók!

2019-10-25

Nick Cave and the Bad Seeds 2021.május 13-án, ARÉNA RETRO PARTY #2 október 10-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Jegyek már kaphatók!

 

2019-10-18

Simply Red 2020.november 23-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!


 

2019-09-25

Koncertek a Budapest Parkban:

 • Augusztus 7.             Honeybeast
 • Augusztus 22.           IRIE MAFFIA – 15
 • Augusztus 23.           Bagossy Brothers Company – MINDEN JEGY ELKELT!
 • Április 30.                 Tankcsapda – Első évtized 2021
 • Július 6.                    Sofi Tukker
 • Október 8.                Paddy And The Rats, vendég: The Moorings
 • Július 25.                  Punnany Massif
 • Május 16.                  Total Dance Festival Cabrio
 • Május 22.                  Subscribe
 • Május 23.                  Horváth Tamás
 • Május 29, 30.            Majka & Curtis hétvége
 • Június 3.                   Deftones
 • Június 4.                   5 Seconds of Summer
 • Június 5.                   Krúbi
 • Június 6.                   ’80-s Disco Retro Festival
 • Június 8.                    Black Veil Brides
 • Június 12.                  Pápai Joci
 • Június 13.                  Scooter
 • Június 14.                  Billy Talent
 • Június 19.                  Wellhello
 • Június 22.                  Nick Mason’s Saucerful Of Secrets – Early Music of Pink Floyd
 • Június 26.                  Ganxsta Zolee és a Kartel
 • Június 27.                  TNT
 • Június 28.                  Machine Gun Kelly
 • Június 29.                  Morcheeba
 • Július 2.                     Jamie Winchester 50. – Életműkoncert
 • Július 8.                     LP
 • Július 15.                   Marcus Miller
 • Július 18.                   Ákos
 • Július 30.                   Tankcsapda – Második évtized 2021
 • Augusztus 1.              Heaven Street Seven
 • Augusztus 14.            Rúzsa Magdi
 • Augusztus 20.            Dubioza Kolektív + Bohemian Betyars
 • Augusztus 21.            ByeAlex és a Slepp
 • Augusztus 28.            Kowalsky meg a Vega
 • Augusztus 29.            Parade Remember
 • Szeptember 2.           Pixies
 • Szeptember 4.           Halott Pénz
 • Szeptember 7.           Tash Sultana
 • Szeptember 12.         Thomas Anders from Modern Talking
 • Június 12.                  Total Dance Festival Cabrio
 • Október 15.               Tankcsapda – Harmadik évtized 2021

Jegyek elővételben olcsóbban már kaphatók!


2019-09-11

 • Augusztus 19.            Leander Kills
 • Október 23.                Tarja Turunen + vendégek
 • November 20.             Blahalouisiana
 • December 4.               Amaranthe + Beyond The Black

Jegyek elővételben olcsóbban már kaphatók!

 

2019-07-29

FEZEN 2020 Székesfehérvárott július 29-augusztus 1. között, elővételben olcsóbb!

Belépők már kaphatók!

 

2019-07-11

Lara Fabian május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában – ELHALASZTVA!
Jegyek már kaphatók!

2018-09-11

Koncertek a Dürer Kertben:

2021.március 21. William DuVall of Alice In Chains
2021. április 20. Loudness + guest

Jegyek már kaphatók!

Ne feledd: 70-289-29-13 TicketLine – A Tiszántúl első kiemelt jegyirodája!