Ne feledd: 70/289-29-13 TicketLine – A jegyiroda

A legfrissebb hírek már a Facebookon is: ticketline.jegyiroda

Lájkold az oldalunkat és kérd az értesítéseket is, hogy a friss információk eljussanak Hozzád!

 

VOLT, Balaton Sound, Sziget – már kaphatók a 2017-es belépők! Kiemelt jegyirodaként nálunk kultúra utalványokkal, SZÉP-kártyával is fizetheted az említett 3 fesztivál belépőit.

 

A vásárlás a megrendelés elküldése előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a Rendezvényre szóló Belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ebben az esetben a Szolgáltatónak nem áll módjában sem a Belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével). Visszaváltás csak a rendezvény elmaradása esetén lehetséges.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendezvény esetleges elmaradása esetén Önt tájékoztassuk és a jegyek visszaváltását elősegítsük. Ugyanakkor Önnek tudnia kell, hogy a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínét, határidejét a rendezvény szervezője dönti el és annak megvalósulásáért is a rendezvény szervezője a felelős.

A fizetést követő kézbesítési lappal történő postai utánvétel összege a megrendelőt terheli, mely a belépő árán felül fizetendő. Elmaradó rendezvény esetén csak a jegyek árát áll módunkban visszatéríteni, a postaköltséget nem! Megrendelő a megrendelés leadásával ezt tudomásul veszi.

 

 

SZÉP-kártya megfelelő alszámlájáról is fizethet nálunk bizonyos rendezvényeket!

FIGYELEM: egyes rendezvényeknél csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni, ezért minden esetben előre érdeklődjön és SZÉP-kártyás fizetési szándékát is kérjük előre jelezze!

 

 

2017-09-22

 

Kárpátia, Ossian, Cool Head Klan, Lord, Rudán Joe Band október 22-én Nyíregyházán.

 

Menetrend:

16:00 kapunyitás,

16:40 Cool Head Klan,

17:50 Rudán Joe Band,

19:10 Lord,

20:40 Kárpátia,

22:30 Ossian.

 

Jegyek elővételben olcsóbban már kaphatók!

 

 

2017-09-21

 

Rendezvények a VMKK-ban:

 

November 22. Turay Ida Színház: Hazudni tudni kell - zenés vígjáték

December 9.   Szekeres Adrien adventi koncertje

December 30. Csárdáskirálynő - operett előadás

 

Lassú vonat - Hobo Bob Dylan estje október 3-án a Nemzeti Színházban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

 

2017-09-20

 

Timmy Trumpet október 22-én Debrecenben.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-09-18

 

Quimby december 18-án a HALL-ban.

Csillag Endre 59+1 október 19-én a Backstage Pubban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-09-14

 

ALIEN ANT FARM | SOil | Local H február 28-án a Dürer Kertben, elővételben olcsóbb!

Az illúzió mesterei március 24-én és 25-én a MOM Kulturális Központban.

Stanley Clarke november 7-én a MÜPA-ban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-09-11

 

Paddy & The Rats - Join The Riot Tour december 15-én Nyíregyházán, december 21-én Debrecenben – elővételben olcsóbb!

Szenvedély - Bereczki Zoltán élő zenekaros nagy koncert december 7-én Debrecenben.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-09-07

 

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox május 17-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Bepasiztunk - válás rock and roll a Madách Színház előadásában október 26-án Nyíregyházán.

FATES WARNING + support január 24-én az A38 Hajón.

Kovács Kati koncert október 7-én Nyíregyházán.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-09-05

 

A Nyitott Akadémia bemutatja: Végre (megint) értjük egymást! - Párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés - Pál Ferenc (Feri atya) előadása október 12-én Nyíregyházán!

Tokody Ilona - A Tokody december 20-án a BKK-ban.

I love 2000's - Brooklyn Bounce október 31-én a Ligetben, elővételben olcsóbb!

Omega 55 december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Edvin Marton - Ave Maria december 23-án a BKK-ban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-09-04

 

Celtic Woman november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában.

II. Magyar Snooker Gála a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban október 23-án.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-08-30

 

Álomutazó – a Játékkészítő alkotóitól december 26-29. között a BOK Csarnokban!

Caro Emerald 2018.február 26-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje - Humor sapiens / A felegyenesedés hátrányai október 20-án Nyíregyházán.

Tankcsapda november 4-én Dornbirnben, november 25-én Kassán.

We Will Rock YouQueen musical november 24-26. között a BOK Csarnokban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-08-28

 

Fenyő Ünnep 2017.december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában.

The Illusionists 2018.május 4-6. között a Tüskecsarnokban.

Underground press: Deborah De Luca október 13-án a HALL-ban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-08-24

 

Alter Bridge a Papp László Budapest Sportarénában október 22-én.

Csík Zenekar karácsonyi nagy koncert - Örvendezzünk! december 26-án Debrecenben.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-08-22

 

Nem tévedés: már értékesítés alatt a 2018-as Szegedi Szabadtéri Játékok belépői!

 

2018.június 29, 30. Rigoletto

Operával indul a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as évada, ismét egy népszerű szerző közönség-kedvenc művével igyekeznek majd elkápráztatni nézőket.

Verdi Rigoletto-ját utoljára 1987-ben lehetett látni a Dóm téri deszkákon.

 

2018.július 6, 7. Hegedűs a háztetőn

Idén szeptemberben mutatja be a Zikkurat Ügynökség minden idők egyik legkedveltebb musicaljét, a Hegedűs a háztetőn című darabot Alföldi Róbert rendezésében.

2018 nyarán a Szegedi Szabadtérire érkezik Tevje, a tejesember és Anatevka polgárainak története, így végre a szegedi nézők is dúdolhatják a Ha én gazdag lennék című slágert.

A Hegedűs a háztetőn ugyanis most szerepel először a jövőre 87 éves fesztivál műsorán.

A főbb szerepekben Stohl Andrást, Tóth Gabit, Jordán Tamást, Csákányi Esztert, Hevér Gábort és Éder Enikőt láthatják a nézők.

 

2018.július 13, 14, 15. A Notre Dame-i toronyőr

2018-ban visszatér a szabadtérire A Notre Dame-i toronyőr musical.

Varázslatos párizsi forgatag fogadja a nézőt A Notre Dame-i toronyőr előadásain. Victor Hugo regényéből Oscar-díjas csapat, Alan Menken és Stephen Schwartz írt nagysikerű musicalt, mely a világ számos országa után 2017 nyarán végre Szegedre érkezett a Dóm téri fesztivál és a Budapesti Operettszínház jóvoltából.

Az eredeti darab alapjául a Disney-rajzfilm szolgált, melynek dalait szintén jelölték Hollywood híres aranyszobrára. Csodálatos történet tárul a nézők szeme elé, melyben a csúf, púpos, ám csupaszív Quasimodo csak arra vágyik, hogy a Notre Dame tornyaiból a párizsi emberek színes forgatagába kerülhessen, legalább egy napra. Megszökik fogvatartójától, az esperes Frollótól, de a tömegbe leérve végül mindenki kegyetlenül bánik vele. Kivéve a gyönyörű cigánylányt, Esmeraldát, akibe Quasimodo, Frollo és Phoebus is beleszeret. A bonyodalmakból csak a hős púpos képes megtalálni a kiutat.

Stephen Schwartz, dalszövegíró:
Nagyon fontos dolgokkal foglalkozik a darab. Elsősorban azzal, hogy a társadalom hogyan viszonyul a kívülállókhoz, azokhoz, akik mások. Azokhoz a dolgokhoz, amik megijesztenek minket, azokhoz az emberekhez, akiket nem ismerünk, ezért félünk tőlük és kelletlenül gondolkodunk róluk. Ez egy nagyon is releváns téma manapság, annak tükérben, hogy milyen problémákkal küzdünk jelenleg a világban. Anélkül, hogy túlságosan aktualizálnánk, Victor Hugo karakterei és története nagyon is könnyen szól a ma közönségéhez. A Notre Dame-i toronyőr mindig is a kedvenc munkám volt, de amikor rajzfilmet kellett belőle csinálni, az természetesen azzal járt, hogy mesésebben kellett elmondani a történetet annál, mint ahogyan én szerettem volna. Színpadi verzióban jobban át lehet adni azt az eredeti hangvételt, ahogyan Victor Hugo megírta a regényt és azokat a felnőtteknek szóló témákat is, amiről a könyv szól.

Kerényi Miklós Gábor, KERO, rendező:

Az előadásunk mottója, alcíme: Ima az emberért. Az a kérdés ebben a gyönyörű történetben, hogy kiért szól a harang. Az egyenlőkért, a kiszolgáltatottakért, a szerelmesekért? Mindezt nagyon izgalmasan járja körül a darab: gyönyörű szerelmek, súlyos tragédiák és nagyon komoly társadalmi feszültségek elevenednek meg a színpadon. Mindannyiunkat érdekli az a kérdések, hogy ki dönti el, kiből lesz ember vagy szörny, vagyis hogy az előítéleteink hogyan hatnak arra, miként nézünk a másik emberre. Quasimodo torz külseje mögött például nagyon is értékes tulajdonságok rejlenek. Esmeralda egy szegény cigánylány, azonban rendkívül értelmes és energikus, remekül látja a világot. Az egész darab arról szól, hogy mennyire muszáj szeretni és tisztelni a másik embert. Ezen kívül izgalmasan szól a darab arról is, hogy őrült szerelmi vágyaink, hova tudnak elsodorni minket a világban.

Veréb Tamás, Quasimodo:

Számomra az egyik legnehezebb feladat eddigi pályám során Quasimodo szerepe. Összetett karaktert kell megformálnom, hiszen a mozgása és a beszéde is olyan, ami a sajátomtól teljesen eltér.

Sokszor arról beszélünk, hogy milyen testi adottságokkal bír Quasimodo, holott ezek elenyésző dolgok ahhoz képest, amiket a lelkével kell mutasson az ember ebben a darabban.

Néha még az én szemembe is könny szökik egy-egy szituáció során. Ő egy igazi hős karakter, sőt: ő a legnagyobb hőse ennek a történetnek.
Olyan szintű empátiával és nyitottsággal rendelkezik, hogy mindenkinek érdemes példát vennie róla. Nehézség még, hogy hitelesen kell bemutatni egy embert, aki magányosan nő fel egy toronyban és egyszer csak azt érzi, hogy meg kell ismernie a világot és a világnak is meg kell ismernie őt.

Gubik Petra, Esmeralda:

A történet lenyűgöző, Alan Menken zenéje pedig egyedülálló, úgyhogy ha mindezt sikerül úgy megidéznünk, ahogy a Tanár Úr elképzelte, akkor valóban lúdbőrzős előadást láthatnak a nézők.

Azt gondolom, a darabon belül, Esmeraldaként az a feladatom, hogy segítsek a nézővel elfogadtatni azt is, aki egy kicsit más.

Esmeralda vadsága és őszintesége szép párosítás Quasimodo figurájával, nagyon szép nagyítót tart az ő alakja fölé.

Szeretem az izgalmas karaktereket, és ebben is azt keresem majd, hogy azon túl, hogy megmutatom: gyönyörű és impulzív, hol bukkanhat elő belőle a tisztaság, józanság, őszinteség.

 

Szabó P. Szilveszter, Frollo:

 

Frollo számára nagy küzdelem, hogy feladja-e a hitét, és hallgasson-e inkább az ösztöneire.
Elvakult, és áltatja magát is azzal, hogy látszólag a hit az indoka minden tettére, de kiderül, ősi emberi tulajdonság, ami megmérgezte.

Ráadásul meg akarja tudni: Esmeralda vajon mivel tud többet nála, hogy egy torzszülött lelkébe is belelát.

 

Kocsis Dénes, Phoebus:

Phoebus egy tökéletes katona, aki a szenvedélynek köszönhetően még Esmeraldával is csatába kerül.

A végén aztán győz a szerelem, és ebből a vereségből már nem képes felállni a kapitány.

 

2018.július 27, 28, 29. Rómeó és Júlia

Folytatódik a shakespeare-i sikersorozat a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Két fergeteges vígjáték után az angol mester leghíresebb love story-ját, a Rómeó és Júliát veszi elő a fesztivál. 2018 nyarán a legjobb hazai prózai színészekkel könnyezhetjük meg a “baljós csillagzat alatt született szerelmesek” ismerős történetét.

 

2018.augusztus 10, 11, 12, 17, 18. Apáca Show

Magyarországon még sosem láthatta a közönség a 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsikert, a Westenden és Broadway-n már nézők millióit elcsábító Apáca Show-t.

2018-ban a Szegedi Szabadtérin mutatja be a fesztivál és a Zikkurat Ügynökség a nyolcszoros Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken darabját, aki többek közt a Szépség és a Szörnyeteget, az Aladint, A kis hableányt és A Notre Dame-i toronyőrt is jegyzi. A vérpezsdítő soul és disco-dallamokkal fűszerezett vígjáték méltó folytatása lesz a szintén világsikerű film alapján született és popslágerekkel hódító Mamma Mia!-nak, melyet négy éven át imádott a Dóm tér közönsége.

 

Jegyek már kaphatók!

 

 

 

2017-08-17

 

Cryptoriana World Tour - Cradle of Filth + very special guest Moonspell január 21-én az A38 Hajón, elővételben olcsóbb!

East - a nagy életmű koncert október 23-án a Papp László Budapest Sporatrénában.

Demjén Ferenc születésnapi koncert december 21-én Debrecenben.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-08-15

 

Előadások a Lovardában:

 

Október 20.                Boomerang Baby

Október 24.                A miniszter félrelép

 

Caramel Karácsony 2017 a Papp László Budapest Sportarénában december 22-én.

Koós János és Dékány Sarolta nosztalgia est szeptember 15-én a VMKK-ban.

Zamat Fesztivál 2017 a Nagyerdőn szeptember 22-én és 23-án.

Jegyek már kaphatók! 

2017-08-09

 

Circus Maximus szupershow október 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Sunrise Avenue november 23-án a Dürer Kertben, elővételben olcsóbb!

Vikidál 70 + Zeffer 60 + Mobilmánia 10 2018. január 6-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Total Dance Festival – Circus november 25-én a HUNGEXPO-n.

Jegyek már kaphatók!

 

2017-08-04

 

12. Decathlon FittAréna október 28-án a BOK Csarnokban.

Rákász Gergely - Lords Of The Organ november 15-én Nyíregyházán.

Vujity Tvrtko - Túl minden határon november 9-én Debrecenben.

Mága Zoltán X. Budapesti Újévi Koncert január elsején a Papp László Budapest Sportarénában.

 

Koncertek a MOM Sportban:

Október 29.    Hendrix 75

December 21. Gájer Bálint

December 22. Király Viktor

 

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-07-31

 

2 Cellos december 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-07-25

 

Tankcsapda - Körszínpados koncert december 29-én Debrecenben, elővételben olcsóbb!

Előszilveszter Bödőcs Tiborral december 27-én Debrecenben.

Depeche Mode február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában.

An evening with Pat Metheny november 4-én a MOM Sportban.

Dave Holland Trio december 4-én a MOM Kultban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-07-19

 

Rockmaraton 2018 július 9-14. között, elővételben olcsóbb!

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-07-11

 

Fonográf koncert február 3-án Veszprémben, február 10-én Debrecenben.

Mamma Mia! - musical 2 részben november 17-én és 18-án Debrecenben!

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-07-04

 

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Nyíregyházán december 8-án.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-07-03

 

Gájer Bálint lemezbemutató koncert szeptember 23-án Debrecenben.

Sting - 57th & 9th Tour október 13-án, Diótörő december 18-án, Szabó Péter - Áttörés! december 21-én, Irigy Hónaljmirigy február 10-én, Edda március 10-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Chrysta Bell : We Dissolve Tour november 19-én a Dürer Kertben.

EVERGREY + support szeptember 17-én az A38 Hajón.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-06-26

 

Hegedűs a háztetőn december 2-án Nyíregyházán.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-06-19

 

Elvis - The Wonder of You június 6-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-06-15

 

Sarah Brightman - Royal Christmas Gala december 20-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Zene-Bor - a 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi koncertje december 30-án a BKK-ban.

AVATARIUM, special guest: The Slayerking szeptember 30-án a Dürer Kertben.

Jézus Krisztus Szupersztár október 15-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-06-06

 

Queen + Adam Lambert november 4-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Lara FabianCamouflage április 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Gorillaz november 13-án a Papp László Budapest Sportarénában!

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-05-30

 

Rendezvények a Kölcsey Központban:

 

Október 30.    Zorán unplugged koncert

November 21. Dés László koncert

 

Chris Rea a Papp László Budapest Sportarénában november 6-án.

Robin Hood musical október 25-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Apocalyptica október 27-én a MOM Sportközpontban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-05-29

 

Hegedűs a háztetőn – musical szeptember 30-án a Főnix Csarnokban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-05-25

 

STEVE ‘N’ SEAGULLS - Perunamaa Tour december 14-én a Dürer Kertben.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-05-15

 

Jazzy Fesztivál 2017 a MOM Kulturális Központban; október 13-án az Electro Deluxe, október 14-én a De-Phazz.

Nemzeti Vágta szeptember 16-án és 17-én a Hősök terén.

Jegyek már kaphatók!

 

2017-05-02

 

Rúzsa Magdi február 24-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Ennio Morricone legjobb filmzenéi október 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Ákos 50 a Kölcsey Központban április 13-án és 14-én.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-04-24

 

Koncertek a Barba Negra Music Clubban:

 

Szeptember 22.           Wintersun

Szeptember 30.           Révész Sándor - Závodi János | Piramis Évek

Október 1.                  Alestorm - No Grave But The Sea Tour + Troldhaugen, Æther Realm

Október 6.                  GOODFELLAZ - HIP HOP ALL STARZ

Október 7.                  Lord

Október 12.                Bars and Melody

Október 13.                Rómeó Vérzik - Hollywood Rose

Október 14.                Mobilmánia + Karthago

Október 20.                BIKINI

Október 21.                ISMERŐS ARCOK - Lemezbemutató

Október 26.                Eluveitie / Amaranthe / The Charm The Fury

Október 28.                KISS Forever Band - Iron Maidnem

Október 30.                Dirkschneider

Október 31.                Paddy And The Rats

November 3.               Junkies | Dorothy

November 4.               Moby Dick – Kalapács

November 10.             Majka & Curtis live – MINDEN JEGY ELKELT!

November 11.             Sing Sing | Beatrice

November 14.             Omnium Gatherum, Skálmöld, Stam1na

November 18.             TESTAMENT, ANNIHILATOR, DEATH ANGEL – MINDEN JEGY ELKELT!

November 19.             Gitárpárbaj 3. – Staféta 2017 koncert

November 24.             ROAD

December 1.               LEANDER KILLS

December 8.               Horváth Tamás

December 9.               ALVIN és a Mókusok

December 15.             HONEYBEAST

December 16.             Depresszió - Lemezbemutató Koncert

December 23.             Republic

December 25.             Zorall Karácsony

December 30.             Pokolgép + Twister

December 31.             Tankcsapda

Január 8.                     Gloryhammer, Civil War

Január 13.                   Ganxsta Zolee és a Kartel - K. O. lemezbemutató

Január 16.                   Bars & Melody - Generation Z Tour

Január 21.                   ACCEPT

Február 26.                 Milky Chance

Március 13.                 Therion, Imperial Age

 

Jegyek már kaphatók!

 

2017-04-21

 

Fonográf február 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

 

 

2017-03-31

 

Kis külföldi kitekintő:

 

Szeptember 28.           Marco Mendoza Band                                                          Olomouc

Szeptember 29.           Village People - Still The Kings Of Disco                            Prága

Október 16.                Terry Oldfield & Soraya - Temple Moon Tour 2017            Eperjes

Október 17.                Al Di Meola                                                                          Kassa

Október 18.                Cold Specks                                                                          Bécs

Október 21, 22.          FIA CEZ OMV MaxxMotion Rallycross                             SlovakiaRing

Október 25.                Snap - Fun Factroy Revival Party                                         Bécs

Október 27.                Guano Apes                                                                          Prága

Október 28.                Nick Cave & The Bad Seeds                                                Belgrád

Október 31.                James Blunt                                                                           Bécs

Október 31.                Sandra - Everlasting love 2017                                             Brno

November 1.               Nick Cave & The Bad Seeds                                                Bécs

November 2.               Gorillaz                                                                                 Bécs

November 3.               Chris Rea                                                                              Bécs

November 10.             We Love 90, vol. 4.                                                              Pozsony

November 15.             Jamiroquai                                                                             Bécs

November 16.             The Rasmus                                                                           Bécs

November 17.             Hurts                                                                                     Prága

November 19.             Marilyn Manson                                                                    Prága

November 20.             Marilyn Manson                                                                    Bécs

November 21.             2 Cellos                                                                                 Bécs

November 25.             Helloween                                                                             Prága

November 26.             W.A.S.P.                                                                               Bécs

November 26.             Helloween                                                                             Pozsony

November 27.             Alice Cooper                                                                         Bécs

November 28.             Queen + Adam Lambert                                                       Bécs

November 30.             Gogol Bordello                                                                     Bécs

December 2.               Havasi Symphonic Concert Show                                        Bécs

December 2.               HIM - Fairwell Tour                                                             Prága

December 3.               MTV's Headbanger Ball Tour 2017                                      Bécs

December 6.               Yello                                                                                     Bécs

December 7.               Scorpions                                                                              Belgrád

December 8.               Five Finger Death Punch + In Flames                                  Bécs

December 16.             Omega - The best of                                                             Kassa

December 16.             Alison Moyet                                                                        Bécs

Január 13.                   Steve Aoki                                                                            Bécs

Január 26.                   David Guetta                                                                        Linz

Január 28.                   Thunder                                                                                 Bécs

Február 2.                   A-HA                                                                                    Bécs

Február 4.                   Depeche Mode                                                                      Bécs

Február 19.                 The Dire Straits Experience                                                  Bécs

Március 2.                   Toto                                                                                       Bécs

Március 9.                   The Kelly Family                                                                  Bécs

Március 24.                 Joe Bonamassa                                                                      Zabrze

Április 14.                   Star Wars in concert                                                              Bécs

Április 15.                   Imagine Dragons                                                                   Bécs

Május 3.                      David Hasselhoff - 30 years Looking For Freedom             Bécs

Június 4.                     Katy Perry                                                                             Bécs

Június 14-16.              Nova Rock 2018                                                                   Pannonia Fields II.

 

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-03-30

 

Smokie november 3-án a BKK-ban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-03-27

 

ABBA Symphony október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-03-21

 

Bródy János: Ráadás október 22-én a BKK-ban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-03-14

 

Kowalsky meg a Vega 15 éves jubileumi koncert 2018.február 17-én a Papp László Budapest Sportarénában.

BROTHER FIRETRIBE - 15th Anniversary Tour feat. Nightwish guitarist Emppu Vuorinen október 28-án a Dürer Kertben.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-02-23

 

Richie Kotzen + support szeptember 13-án az A38 Hajón.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-02-06

 

Andrea Bocelli november 25-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Charlie 70 december 29-én, Demjén 2017. december 30-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Belépők már kaphatók!

 

 

2017-01-25

 

King Of Nations Drift Series szeptember 30-én és október elsején Greinbachban.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2017-01-04

 

Koncertek a Barba Negra Track színpadán:

 

Szeptember 15. ROAD - Nyárzáró

Szeptember 16. OSSIAN, Omen, Ozirisz, vendég: Kalapács József

 

Jegyek már kaphatók!

 

 

2016-12-13

 

Havasi Symphonic Aréna Show december 9-én a Papp László Budapest Sportarénában, elővételben olcsóbb, délutáni előadásra 50%-os gyerekkedvezmény!

Jegyek már kaphatók!

 

 

2016-12-07

 

Lovasi - Az első 50 év legjobb dalai november 11-én a Papp László Budapest Sportarénában.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2016-11-29

 

Koncertek a Budapest Parkban:

 

Szeptember 15.           Vad Fruttik HighTech

Szeptember 16.           Dj Bobo 25. Jubileumi turné

Szeptember 21.           Anna And The Barbies

Szeptember 22.           Brains feat Hip-Hop Allstarz

Szeptember 23.           Punnany Massif, vendég: Mörk

 

Jegyek elővételben olcsóbban már kaphatók!

 

 

2016-10-12

 

James Newton Howard - 3 decades of Hollywood 2017.november 5-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Jegyek már kaphatók!

 

 

2015-11-03

 

A Komáromi Magyar Lovas Színház előadásai:

 

Szeptember 23.           Operett gála

Október 21.                JÁNOS VITÉZ

 

Jegyek már kaphatók!

 

 

2013-02-20

 

Mától elérhetők a Bűvész Színház rendezvényei is.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2013-02-01

 

A megemelkedett költségek miatt bevezetésre kerül a kezelési költség, mely a jegy árán felül fizetendő s melynek mértéke rendszerenként vagy rendezvényenként eltérő lehet.

Minden esetben érdeklődjön, mert vannak rendezvények, melyek mentesek a plusz költség alól!

 

 

2013-01-23

 

Underground Fear 2014

Interaktív horror labirintus, ahol a horrorfilmek rettegéseddel együtt kelnek életre. Magyarország első, horrorfilmeket életre keltő labirintusa.
Célunk, hogy egy igazán rémisztő, adrenalin dús, látványos és izgalmas túrában legyen részetek, amelyet sosem fogtok tudni elfelejteni. Itt nem elég a bátorság, különböző feladatok megoldásában is részt kell vennetek, annak érdekében, hogy túléljétek a 35-45 perces, 18 helyiségből álló horror túrát.
A helyszín egy körútról nyíló utca egyik legrégebbi háztömbjének romosodó légópincéje.
A helyiségekben a korom sötét, néhol erős, villodzó fények és a hirtelen hanghatások mellett, a minőségi és valósághű kellékek és az életre keltett vérszomjas, őrült gyilkosok segítségével élheted át az eddig még soha nem érzett félelmet.
Garantáljuk, hogy ez az élmény nem csak a horrorfilm kedvelők számára lesz felejthetetlen.

Készen állsz, hogy végig menj a félelem és rettegés útvesztőjén?
Már 4 különböző horror műsor közül választhattok.

Underground Fear - Interaktív horror labirintus
Cím: 1073 Budapest, Barcsay utca 3.

Nyitva tartás:
Hétfő - Zárva
Kedd - Vasárnap - 12-22

A jegyek felhasználhatók 2014-ben, nyitva tartási időben.
Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 0620/528 21 91 vagy info@nightmareinbudapest.com
Gyermekek 14 éves kortól látogathatják a labirintust, 14 éves kor alatt kizárólag szülővel léphet be.

Jegyárak:
1 fő: 2890 Ft, 2 fős csoport: 2635 Ft/fő, 3-4 fős csoport: 2380 Ft/fő, 5-10 fős csoport: 2125 Ft/fő, 11 főtől: 2100 Ft/fő.

Jegyek már kaphatók!

 

 

2006-02-06

 

Egy kis „használati utasítás”:

Az Múzeum+ (múzeum plusz) elnevezésű rendhagyó rendezvénysorozat alkalmával, minden csütörtökön este 10 óráig látogathatóak a múzeum állandó és időszaki kiállításai. A meghosszabbított nyitva tartás idején speciális tárlatvezetéseken vehetnek részt az érdeklődők, a Márvány Csarnokban - amely ezen estéken Jazz Szalonná változik –színvonalas jazz-triók adnak koncertet. Az intézményben a hazai művészeti élet kiválóságait felvonultató társművészeti (zene, tánc, színház, irodalom) programok is várják a látogatókat, amelyek témái az aktuális időszaki kiállításokhoz kapcsolódnak.

Múzeum+ jegyárak

Múzeum+ extra                                  2 600 Ft

Múzeum+ alapjegy                            2 200 Ft

Múzeum+ alapjegy kedvezményes    1 500 Ft

 

Jegytípusok:

Múzeum+ extra: Látogatható a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása, részt vehet az ott tartott tárlatvezetéseken, a Jazz Szalonban hallgathatja a jazz muzsikát és részt vehet az extra programokon, ahol a különböző társművészet képviselői kapnak szerepet.

 

Múzeum+ alapjegy: Látogatható a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása, részt vehet az ott tartott tárlatvezetéseken, a Jazz Szalonban hallgathatja a jazz muzsikát. Az alapjeggyel az extra tárművészeti programokon nem vehet részt!

 

Múzeum+ alapjegy kedvezményes: Csak a kedvezményre vonatkozó igazolvánnyal rendelkezők vásárolhatják. (Érvényes nappali diákigazolvány, Nyugdíjas igazolvány, Pedagógus igazolvány) Ugyanazokon a programokon vehetnek részt, amelyen a Múzeum+ alapjegyesek.

 

A kedvezményes jegy kizárólag a kedvezményre jogosító igazolvánnyal együtt érvényes! A múzeumba való belépéskor kérjük ezt az igazolványt a jeggyel együtt felmutatni! Lejárt igazolvánnyal vagy más tulajdonában lévő igazolvánnyal még a jegy felmutatásával sem lehet a múzeumba belépni! Fontos hangsúlyozni, hogy az ellenőrzés a múzeumba való belépéskor történik, így mindenki a megfelelő jegyet válassza a jegyirodában!

 

 

 

Ne feledd: 70-289-29-13  TicketLineA Tiszántúl első kiemelt jegyirodája!