Disney On Ice presents: Varázslatos jégfesztivál
2019.február 1-3. Papp László Budapest Sportaréna

Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.


A birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál.

Készüljünk egy téli csodaországba történő belépésre, mely során a birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál, egy teljesen új, élő produkcióban. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg és az Oscar-díjas, valamint minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben. A Feld Entertainment produkciójában készült Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál 2019. február 1 és 3. között lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez - a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek – egy kalandos és varázslatos történetben. Élvezzük, hogy “Ringat a víz” A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel. Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép. Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.

Jegyárak: gyerekjegy: 4.900 forint, ifjúsági jegy: 5.900 forint, felnőtt jegy: 5.900 forinttól.
Az előadások pontos ideje: február 1., péntek 19:00, február 2., szombat 11:00 és 15:00, február 3., vasárnap 11:00 és 15:00 óra.
Egy felnőtt maximum 3 gyermeket kísérhet. A 2018-ban és 2019-ben született gyermekek, ölben ülve ingyenesen nézhetik meg az előadást. Gyerek kedvezményt a 2013-2017 között születettek, az Ifjúsági kedvezményt a 2007-2012 között született gyermekek vehetik igénybe. Belépéskor, lakcímkártya alapján ellenőrzik a gyermekek életkorát!

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az összes értesítést is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda