Alter Bridge
2017.október 22. Papp László Budapest Sportaréna

A hősök megpróbálnak minket jobbá tenni.


A rockzene egyik legnagyszerűbb hangja, Myles Kennedy és az Alter Bridge visszatér Magyarországra.

Az akaratuk, a bátorságuk és az áldozatuk hozhatja ki a legjobbat a körülöttük lévő világból. A 2004-ben alakult, floridai székhelyű Alter Bridge öt albumot adott ki azóta, hogy a korábbi Creed tagok, Scott Phillips és Mark Tremonti úgy döntöttek, hogy alapítanak egy saját bandát. Hamarosan már négyen voltak Brian Marshall basszusgitárossal és Myles Kennedy énekessel, azóta az Alter Bridge minden évben csak tovább erősödött. Legutóbbi, ötödik albumuk - a The Last Hero - a kvartett személyes küldetésévé vált.
"Minden alkalommal, amikor lemezt készítünk, az egyetlen célom az, hogy az emberek úgy gondolják, jobb, mint az előző" - állítja Mark. "Utoljára nagyon keményen hajtottuk magunkat és tudtuk, hogy most még annál is keményebben kell dolgoznunk. Amikor felvettük az anyagot, már éreztük, hogy sikerült."
"Mindig erre törekszünk" - egészíti ki Myles. "Nem feledve honnan jöttünk ki akartuk tolni az Alter Bridge határait. Az új lemez körbejárja a hős témát - legyen szó hősök hiányáról, a hősök szükségességéről vagy a hősök tiszteletéről. Ez a története." Az album készítése előtt Myles Kennedy Slash-sel turnézott, Mark pedig szép sikereket ért el második szólólemezével. 2016 januárjában a négy tag azonban újra összegyűlt Orlandoban szokásos producerükkel, Michael Elvis "Baskette"-tel. A következő négy hónapban szorgalmasan összerakták és felvették The Last Hero 13 dalát.
"Jó visszajönni az Alter Bridge csapatába" - zárja a beszélgetést Myles. "Minden alkalommal, amikor lemezt készítünk emlékeztetem magam arra, milyen nagyszerű, szenvedélyes és hűséges a közönségünk. Nem vehetjük a dolgot félvállról. Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy az emberek ennyire beengednek az életükbe." A rockzene egyik legnagyszerűbb hangja, Myles Kennedy és az Alter Bridge visszatér Magyarországra, 2017.október 22-én lépnek fel a Budapest Arénában! A budapesti koncert jegyirodai értékesítése 2017.augusztus 23-án indul.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a követésnél a lenyíló menüben kérik az értesítéseket is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda