Ajánlat

Még több rendezvény...

A Deep Purple a heavy metál és a modern hard rock műfajok egyik úttörője. Sonata Arctica: ősszel nálunk is lemezbemutató koncert. Nincs még egy ilyen kaliberű rockbanda, amely ennyi időt töltött volna színpadon.

A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél. Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon. Augusztusban Sven Väth, PanPot, Amelie Lens és Drumcode Night Adam Beyer vezetésével a B my Lake-en.

Novemberben Insomnium és Black Dahlia Murder közös turné! D-A-D: slágerlistás albummal tér vissza a dán hard rock zenekar.

Meghirdette 2020-as turnéját a Hammerfall. Novemberben érkezik Budapestre a Beast In Black lemezbemutató turnéja.. THE 69 EYES: jön az új lemez, novemberben jubileumi turné és budapesti buli!

A Skunk Anansie 1994-es alakulása óta fekete bárányként tűnik ki a brit könnyűzenei szcénából. Equilibrium + Lord Of The Lost (Special Guest) + Nailed to Obscurity a Dürer Kertben 2020 januárjában. Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...