Ajánlat

Még több rendezvény...

Kiemelt jegyirodaként nálunk SZÉP-kártyával is fizetheted a fesztivál napijegyeit és bérleteit! Kevés előadó van, aki ennyire gyorsan lett világsztár és maradt meg minden póz nélküli embernek, mint James Blunt. A 2018. július 24-i Judas Priest koncert jegyirodai értékesítése 2018.január 8-án indul!

A budapesti koncertre 2018. november 20-án kerül sor, a belépőjegyek értékesítése pedig 2017. november 29-én indul. Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában. A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát és különböző utalványokat is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél.

A Human elképesztő világsikere évekig tartó folyamatos fellépéssorozatot jelent Rory számára. A WWE élő show-i különleges események a családi szórakoztatás műfajában!

A klasszikus Pink Floyd dalok mellett pár új dal és a szóló karrier sikerei a 2018-as európai turné műsorán. A korunk egyik kiemelkedő rockzenészének tartott Lenny Kravitz 20 éves pályafutása során átlépte a zenei műfajokat. Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...