Ajánlat

Még több rendezvény...

A Deep Purple a heavy metál és a modern hard rock műfajok egyik úttörője. Sonata Arctica: ősszel nálunk is lemezbemutató koncert. Nincs még egy ilyen kaliberű rockbanda, amely ennyi időt töltött volna színpadon.

Európai turnén a Dream Theater! Az arénában játszik tavasszal a Parkway Drive! Szólólemezével koncertezik Budapesten a Nightwish basszerosa.

Leaves’ Eyes, Sirenia, Forever Still, Lost in Grey, Asphodelia + guests a Dürer Kertben! Imminence: új lemezét mutatja be Budapesten a svéd metalcore csapat. Koncerttel ünnepli a 30 éves Protocol albumot Simon Phillips.

Japán heavy metal legenda érkezik a Dürer Kertbe! Uriah Heep: februárban ismét Budapesten az 50 éves zenekar! Deathcore őrület februárban: Thy Art Is Murder és Carnifex koncert egy este.

Darkest Hour: januárban budapesti koncerttel és vendégzenekarokkal ünneplik 25 éves fennállásukat. Novemberben Insomnium és Black Dahlia Murder közös turné! D-A-D: slágerlistás albummal tér vissza a dán hard rock zenekar.

Meghirdette 2020-as turnéját a Hammerfall. Novemberben érkezik Budapestre a Beast In Black lemezbemutató turnéja. THE 69 EYES: jön az új lemez, novemberben jubileumi turné és budapesti buli!

Új zenekarával játszik klasszikusokat a Gotthard gitárosa. Equilibrium + Lord Of The Lost (Special Guest) + Nailed to Obscurity a Dürer Kertben 2020 januárjában. Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...