Ajánlat

Még több rendezvény...

Nem kérdés, hogy a TOTO jelenleg egy világszintű újjáéledési folyamat közepén tart. A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical. Nincs még egy ilyen kaliberű rockbanda, amely ennyi időt töltött volna színpadon.

Mark Knopfler 6 év után visszatér Budapestre! A Whitesnake visszatér 2019-ben! Egyenesen Kaliforniából érkezik a napfényes Barba Negra Track színpadára július 17-én a Steel Panther.

Kiemelt jegyirodaként nálunk SZÉP-kártyával is fizetheted a fesztivál napijegyeit és bérleteit! A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél. A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát és különböző utalványokat is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél.

Sting: My Songs koncertje 2019. július 2-án lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában! Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon. Augusztusban Sven Väth, PanPot, Amelie Lens és Drumcode Night Adam Beyer vezetésével a B my Lake-en.

A Skunk Anansie 1994-es alakulása óta fekete bárányként tűnik ki a brit könnyűzenei szcénából. Gitárstílusával Richie Kotzen rendkívül változatos, immár 20 éves karrierrel rendelkezik. A Slayer 2019-ben folytatja világkörüli búcsúturnéját!

Eseménydús 2019-re készül Ken Hensley. Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...