Ajánlat

Még több rendezvény...

Kiemelt jegyirodaként nálunk SZÉP-kártyával is fizetheted a fesztivál napijegyeit és bérleteit! Bars and Melody: Johnny Orlando és Mackenzie Ziegler társaságában térnek vissza. A 2018. július 24-i Judas Priest koncert jegyirodai értékesítése 2018.január 8-án indul!

A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél. A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát és különböző utalványokat is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél. Joe Satriani játszik júliusban a Barba Negra Trackben.

Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk. A budapesti koncertre 2018. november 20-án kerül sor, a belépőjegyek értékesítése pedig 2017. november 29-én indul. Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában.

Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. Nazareth: 50 éves jubileumi turnén a zenekar. Uriah Heep: új lemez és régi klasszikusok az októberi koncerten!

A korunk egyik kiemelkedő rockzenészének tartott Lenny Kravitz 20 éves pályafutása során átlépte a zenei műfajokat. A WWE élő show-i különleges események a családi szórakoztatás műfajában! Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...