Ajánlat

Még több rendezvény...

A budapesti koncertre 2018. november 20-án kerül sor, a belépőjegyek értékesítése pedig 2017. november 29-én indul. 8 év után, 2018.január 29-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában Rod Stewart. A klasszikus Pink Floyd dalok mellett pár új dal és a szóló karrier sikerei a 2018-as európai turné műsorán.

A 2018. július 24-i Judas Priest koncert jegyirodai értékesítése 2018.január 8-án indul! Kevés előadó van, aki ennyire gyorsan lett világsztár és maradt meg minden póz nélküli embernek, mint James Blunt.

Rage: megújult tagsággal és friss lemezzel tér vissza a német zenekar. A WWE élő show-i különleges események a családi szórakoztatás műfajában!

THRASH INVÁZIÓ: januárban KREATOR, Vader és Dagoba Budapesten! Az egész történet 2007-ben kezdődött, amikor Caro Emeraldnak felajánlották, hogy készítsen egy demó felvételt. A Human elképesztő világsikere évekig tartó folyamatos fellépéssorozatot jelent Rory számára.

A 2018. február 2-i Depeche Mode koncert jegyirodai értékesítése 2017.július 25-én indul! Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában. A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát és különböző utalványokat is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél.

Új lemezével érkezik januárban a német heavy metal legenda. Rúzsa Magdi koncert a Papp László Budapest Sportarénában! Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...