Ajánlat

Még több rendezvény...

Bars and Melody: Johnny Orlando és Mackenzie Ziegler társaságában térnek vissza. Augusztusban Richie Hawtin, Dubfire és Sasha Carassi is a B my Lake-en. A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél.

Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. Újabb világsztárok a STRAND Fesztiválon. Joe Satriani játszik júliusban a Barba Negra Trackben.

Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk. A Marillion kiváló példája annak, hogy egy zenekar a mainstream vizektől távol is kiválóan elboldogulhat. A budapesti koncertre 2018. november 20-án kerül sor, a belépőjegyek értékesítése pedig 2017. november 29-én indul.

Nazareth: 50 éves jubileumi turnén a zenekar. Pain Of Salvation: visszatérés és lemezbemutató az A38-on. Uriah Heep: új lemez és régi klasszikusok az októberi koncerten!

A 2018. július 24-i Judas Priest koncert jegyirodai értékesítése 2018.január 8-án indul! Az egész világot bejáró turné 2019 elején ér Budapestre. Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...