Ajánlat

Még több rendezvény...

8 év után, 2018.január 29-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában Rod Stewart. Rákász Gergely 15 évesen, az ország legfiatalabb koncertorgonistájaként adta első hangversenyét. A klasszikus Pink Floyd dalok mellett pár új dal és a szóló karrier sikerei a 2018-as európai turné műsorán.

THRASH INVÁZIÓ: januárban KREATOR, Vader és Dagoba Budapesten! Az egész történet 2007-ben kezdődött, amikor Caro Emeraldnak felajánlották, hogy készítsen egy demó felvételt. A Human elképesztő világsikere évekig tartó folyamatos fellépéssorozatot jelent Rory számára.

A 2018. február 2-i Depeche Mode koncert jegyirodai értékesítése 2017.július 25-én indul! Az óriási sikerű Trónok Harca élő koncertélmény, Ramin Djawadi közreműködésével elhozza Westeros világát az európai arénákba is 2018 májusában. Gorillaz élő koncert végre 2017. november 13-án a Papp László Budapest Sportarénában!

Új lemezével érkezik januárban a német heavy metal legenda. Rúzsa Magdi koncert a Papp László Budapest Sportarénában! Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...