Ajánlat

Még több rendezvény...

Evergrey: óceánokat átszelő új lemezzel érkeznek. Nem kérdés, hogy a TOTO jelenleg egy világszintű újjáéledési folyamat közepén tart. A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical.

Sting: My Songs koncertje 2019. július 2-án lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában! Mark Knopfler 6 év után visszatér Budapestre!

A Whitesnake visszatér 2019-ben! The Iron Maidens: női Maiden tribute májusban a Dürerben.

Kiemelt jegyirodaként nálunk SZÉP-kártyával is fizetheted a fesztivál napijegyeit és bérleteit! A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél. A kiemelt jegyirodákban - így nálunk is! - SZÉP-kártyát és különböző utalványokat is elfogadnak e fesztivál jegyeinek fizetésénél.

A Skunk Anansie 1994-es alakulása óta fekete bárányként tűnik ki a brit könnyűzenei szcénából. Gitárstílusával Richie Kotzen rendkívül változatos, immár 20 éves karrierrel rendelkezik. A Slayer 2019-ben folytatja világkörüli búcsúturnéját!

Avantasia: új lemez és budapesti koncert jövő májusban. Eseménydús 2019-re készül Ken Hensley. Változik gazdasági környezetünk, a társadalom, amiben élünk, változnak szokásaink, a kultúránk, változunk mi magunk is.

Még több rendezvény...