Ticketline

KISS “END OF THE ROAD” – A LEGUTOLSÓ TURNÉ

2020.július 16. Papp László Budapest Sportaréna

A budapesti búcsúkoncertre 2020. július 16-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában!
Robbanások, riffek és repülő szuperhősök: a KISS bejelentette END OF THE ROAD elnevezésű utolsó turnéjának összes állomását, ahol decibelekbe csomagolt látvánnyal, hatalmas produkcióval és legendás dalokkal ünnepelnek majd.
Négy és fél évtizednyi szuperlatívuszok után ezen a turnén mond búcsút rajongóinak az ikonikus banda.
Ahogy a kvartett néhány nappal ezelőtt a KISS Kruise-on bejelentette a többéves turné 2020 nyarán Európába is ellátogat és Budapesten is látható lesz!
A sminkes szörnyek nem kevesebbet kínálnak, mint egy óriási rock show-t pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnyi lámpaparkkal.
Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet fognak okádni, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a rajongók felett szállnak.
A klasszikus sminkjeikben több mint két órán keresztül játsszák azokat a dalokat,
amelyek egy egészen új műfajt hoztak létre, és a KISS-t a Rock and Roll Hírességek Csarnokába juttatták.
Olyan klasszikussá vált dalokról van szó, mint például az I Was Made For Lovin’ You, a Love Gun, a Deuce vagy a Rock And Roll All Nite, valamint még tucatnyi slágerük a 24 arany- és platinalemez státuszt elért albumaikról.


A KISS világméretű jelenség, tehát karrierjüket egy hatalmas világ körüli robbantással fejezik be – vagy inkább sok robbantással, estéről estére.
A KISS azt ígéri: „Ez lesz az utolsó ünnep azoknak, akik már láttak bennünket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem.”
Már a legutolsó koncertet is bejelentették.
2021. július 17-én az 1973-ban alapított banda utoljára abban a városban áll színpadra, ahol az egész kezdődött: New Yorkban.
Hiszen még a legizgalmasabb party sem tarthat örökké.
Az END OF THE ROAD turnéval “Demon”, “Starchild”, “Spaceman” és “Catman” elbúcsúzik a rajongóktól 45 éves zenei karrierjüket ünnepelve, amely alatt több mint 100 millió lemezt adtak el, rekordokat döntöttek és befolyásoltak szinte minden zenekart a Rock’n’Roll történetében.
Minden rockernek, zene rajongónak és a rendkívüli koncertélmény szerelmeseinek: “A legjobbat akartad, a legjobbakat kaptad.
A világ legkirályabb bandája… legutolsó turnéján: a KISS!”