Ticketline

Joe Satriani concert

2020.május 8. Barba Negra Track

Új lemezt ígér jövő májusi koncertjére Joe Satriani.

Joe Satriani a napokban tette közzé jövő áprilisban induló turnéjának első állomásait.

Joe Satriani a napokban tette közzé jövő áprilisban induló turnéjának első állomásait, melyek között a budapesti Barba Negra Track is szerepel, ahol május 8-án játszik a G3 gitáros-turné alapítójaként és a Chickenfoot tagjaként is ismert, négy évtizede aktív amerikai zenész. Satriani több mint 10 millió lemezt adott el világszerte, szólóalbumai közül pedig kettő platina és négy aranylemez státuszt ért el.
A turné előtt, áprilisban jelenik meg Joe legújabb lemeze, mely a koncert programjában is hangsúlyos szerepet kap – de persze a régi klasszikusok sem maradnak el: számíthatunk olyan dalokra, mint a Surfing With The Alien, a Cherry Blossoms, az Always with Me, Always with You és a Flying In A Blue Dream. A koncerteken Kenny Aronoff (John Fogerty) dobos, Bryan Beller (Aristocrats) basszusgitáros és Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) billentyűs lép majd színpadra Joe oldalán.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az értesítéseket mindenről. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda