Ticketline

Parkway Drive koncert + special guests

2020.április 6. Papp László Budapest Sportaréna

Az Arénában játszik tavasszal a Parkway Drive!

Az este folyamán több neves előzenekar is játszik majd, akiknek a neve később derül ki.

A sikeres nyári fesztiválos koncertek – köztük a Wackenes fellépés – után meghirdette 2020-as európai arénaturnéját a Parkway Drive. A Viva The Underdogs – European Revolution 2020 körút áprilisban indul Németországban, érinti majd a legendás Wembley Arénát is, Budapesten pedig a Papp László Budapest Sportarénában játszanak a srácok április 6-án. A 2002-ben az ausztráliai Byron Bay-ben alapított metalcore zenekar hatodik, Reverence című stúdióalbuma tavaly májusban jelent meg, a szakma és a közönség tetszését egyaránt elnyerve.

A korábban 5 aranylemezt és két platina DVD-t kiadó csapat lemeze hazai pályán a lemezeladási lista első helyén nyitott és számos európai országban is bekerült a Top 10-be. Az este folyamán több neves előzenekar is játszik majd, akiknek a neve később derül ki, de már most érdemes úgy tervezni: érdemes lesz korán érkezni az Arénába. A jegyértékesítés 2019.szeptember 17-én délelőtt indul.

A legfrissebb híreink már a Facebookon is! Az információk csak azokhoz jutnak el első kézből, akik a Ticketline Jegyiroda profiljának kedvelése után a lenyíló menüben kérik az értesítéseket is. Ottani elérhetőségünk: ticketline.jegyiroda